Prislisten gir et inntrykk av hva en del nokså vanlige behandlinger kan koste. Disse prisene er veiledende. Først etter en undersøkelse og dialog deg som pasient og tannlege Winge, kan vi gi deg et nøyaktig kostnadsoverslag for den tannlegebehandlingen du velger.

Behandling Pris
Undersøkelse , 2 digitale røntgenbilder, depurasjon (fjerne tannsten) 1 050,-
Digitalt røntgenbilde 150,-
Engangsutstyr ved kirurgi og rotfyllinger 150,-
Anestesi 150,-
Tannfarget fylling (kompositt) en flate fra 500,-
Tannfarget fylling (kompositt) to flater fra 1 250,-
Tannfarget fylling (kompositt) tre flater fra 1 500,-
Krone fra 5 750,-

Vi lager alt fra enkle importkroner til særdeles forseggjorte kroner i de mest moderne materialer. Vi bruker ofte mye tid sammen med tannteknikker og pasient for at sluttresultatet skal bli så tett på det naturlige som mulig.

Porselenslaminater fra 5 500,-
Brobehandling 5 750,-
Proteser prises etter undersøkelse og vurdering
Endodonti (rotfylling)
1 kanal fra 2 950,-
2 kanaler fra 3 500,-
3 kanaler fra 4 500,-
Bleking: skinne og blekemiddel per kjeve 2 000,-
Periodonti behandling pr 1/2 time fra 550,- pr halvtime

Helfo

Vi har avtale om direkte oppgjør med Helfo. Dette betyr at pasientene ikke behøver å legge ut for Helfo når det utføres refusjonsberettiget behandling.

Spesialister

Vi utfører eller organiserer enhver tenkelig tannbehandling og samarbeider med de fremste spesialister i landet. Vi benytter i hovedsak norsk tannteknikker, men fremskaffer utenlandske ved ønske.

Planlegging

Ved omfattende behandlinger er det ofte mange variable og det er som regel greiest å gi et konkret overslag i forbindelse med undersøkelse og planlegging.

Beliggenhet

Vi holder til i lyse og trivelige lokaler på Ekeberg i Ballplassveien 2, rett utenfor Oslo sentrum. Til oss er det kort vei fra Nordstrand, Lambertseter, Bekkelaget, Bryn, Helsfyr, Manglerud, Gamle Oslo, Oppsal, Bøler og Skullerud.